pregled nekretnine ID: 303312
prodaja

88m² 210.048€
Beograd, Vračar, Južni bulevar, Gospodara Vučića

Objavljen: 25.11.2020. / Izmenjen: 19.01.2021.


Tip: stan

Cena: 210048.00 EUR

Površina: 88.00 m2

Grad: Beograd

Opština: Vračar

Deo: Južni bulevar

Ulica: Gospodara Vučića

Sprat: 6

Spratnost: 7

Soba: 4

Godina izgradnje: 2020

Prijavi problem  |  Pošalji na e-mail


Kontakt:

Moj Kvadrat doo

011/334 88 36

065/303 94 39

http://www.kvadratnekretnine.com

Opis:

  • Telefon
  • Lift
  • Centralno grejanje
  • Terasa
  • Interfon

Vračar, Južni bulevar - Gospodara Vučića

4.0, 88m2 (terasa 7m2), 6/7, CG, lift, telefon, interfon

Temelјni zidovi i podne ploče na tlu su zaštićeni hidroizolacijom - materijalom protiv vlage i procedne vode. Spolјni zidovi su zaštićeni hidro i termo izolacionim materijalima. Krovni pokrivač je od lima. Horizontalni oluci, olučne vertikale, okapnice i opšivke su od lima – međuspratne tavanice od fert gredica i punioca. Biće izvedena delom ventilisana fasada obložena fundermaksom, kamenom i staklom. Fasadna stolarija je od aluminijumskog profila sa termomostom, a okovi adekvatni sa svim pratećim elementima. Svi spolјni otvori snabdeveni su ugrađenim roletnama sa uvoznim okovima. Betonsko stepenište i hidraulični lift (450kg ili 6 osoba) povezuje najnižu i najvišu etažu, sa izlazom na svakoj etaži. Zidovi stepeništa i hodnika su obloženi do visine mogućeg oštećenja granitnim pločama, a samo stepenište i podovi hodnika su takođe obrađeni granitnim pločama. Stepenišni prostor je osvetlјen na poziv sa automatskim isklјučivanjem svetla.

Ulaz u zgradu i vetrobranski prostor su obloženi do visine mogućeg oštećenja mermernim pločama. Ulazna vrata i vetrobranski prostor se otvaraju putem električne brave na interfonski poziv i pomoću klјuča. Interfon u svakom stanu i video nadzor celog objekta. Obrada zidova sa unutrašnje strane: malterisanje, gletovanje, bojenje kvalitetnim italijanskim materijalom pune disperzije. Zidovi u sanitarnim čvorovima obloženi italijanskim pločicama prve klase i po izboru budućeg vlasnika stana do maksimalne cene od 20 eura po m2. Kao podloga za podove predviđena je cementna košulјica sa zvučnom izolacijom. Podovi u sanitarim prostorijama zaštićeni su hidroizolacionim materijalima, obloženi pločicama prve klase.

Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase. Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna (pancirna sa sigurnosnom bravom), visokog kvaliteta. Unutrašnja stolarija vrata, plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spolјna stolarija aluminijumska i troslojno staklo. Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. Sanitarije prve klase strane proizvodnje. Elektroinstalacija trofazna sa dvotarifnim brojilom. Kablovska, radio i TV instalacija u zidu sa doznom.

Investitor daje garanciju 10 godina, za izolaciju 5 godina, a za ugrađenu opremu garanciju koju daje proizvođač te opreme. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

Planirani završetak radova je prva polovina 2021. godine.

Cena je sa PDV-om.

Agencijska provizija 2%

Agent Sava Vuletić: 062/145-76-16


0/1000