pregled nekretnine ID: 303421
prodaja

149m² 461.218€
Beograd, Vračar, Kalenić pijaca, Loznička

Objavljen: 27.11.2020. / Izmenjen: 12.01.2021.


Tip: stan

Cena: 461218.00 EUR

Površina: 149.00 m2

Grad: Beograd

Opština: Vračar

Deo: Kalenić pijaca

Ulica: Loznička

Sprat: 3

Spratnost: 5

Soba: 5

Godina izgradnje: 2020

Prijavi problem  |  Pošalji na e-mail


Kontakt:

Moj Kvadrat doo

011/334 88 36

065/303 94 39

http://www.kvadratnekretnine.com

Opis:

  • Lift
  • Centralno grejanje
  • Terasa
  • Interfon

Vračar, Kalenić pijaca - Loznička

5.0, 149m2 (terasa 8.96m2), CG, 3/5, lift, interfon

Izvanredna lokacija između Vukovog spomenika i SC Vračar. Za zgradu su predviđeni temelјni zidovi i podne ploče na tlu zaštićeni hidroizolacijom, materijalom protiv vlage i procedne vode. Spolјni zidovi su zaštićeni hidro i termo-izolacionim materijalima. Krovni pokrivač je od lima. Horizontalni oluci, olučne vertikale, okapnice i opšivke su od lima – međuspratne tavanice od fert gredica i punioca. Biće izvedena ventilisana fasada obložena kamenom i staklom.

Fasadna stolarija je od aluminijumskog profila sa termomostom, a okovi adekvatni sa svim pratećim elementima. Svi spolјni otvori snabdeveni su ugrađenim roletnama sa uvoznim okovima. Betonsko stepenište i hidraulični lift (450kg ili 6 osoba) povezuje najnižu i najvišu etažu, sa izlazom na svakoj etaži. Zidovi stepeništa i hodnika su obloženi do visine mogućeg oštećenja granitnim pločama, a samo stepenište i podovi hodnika su takođe obrađeni granitnim pločama. Stepenišni prostor je osvetlјen na poziv sa automatskim isklјučivanjem svetla.

Ulaz u zgradu i vetrobranski prostor su obloženi do visine mogućeg oštećenja mermernim pločama. Ulazna vrata i vetrobranski prostor se otvaraju putem električne brave na interfonski poziv i pomoću klјuča. Interfon u svakom stanu i video nadzor celog objekta. Obrada zidova sa unutrašnje strane: malterisanje, gletovanje, bojenje kvalitetnim disperzionim bojama po izboru budućeg vlasnika stana. Zidovi u sanitarnim čvorovima obloženi italijanskim pločicama prve klase i po izboru budućeg vlasnika stana iz salona keramike ”EURODOM” do maksimalne cene od 30 eura po m2.

Kao podloga za podove predviđena je cementna košulјica sa zvučnom izolacijom. Podovi u sanitarim prostorijama zaštićeni su hidroizolacionim materijalima, obloženi pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase. Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna (pancirna sa sigurnosnom bravom), visokog kvaliteta. Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spolјna stolarija alu – drvo i troslojno staklo. Grejanje putem grejnih tela priknjučenih na sistem toplotnih pumpi marke “DAIKIN” ili “TOSHIBA”. Sanitarije prve klase strane proizvodnje. Elektroinstalacija trofazna sa dvotarifnim brojilom. Kablovska, radio i TV instalacija u zidu sa doznom.
Investitor daje garanciju 10 godina, za izolaciju 5 godina, a za ugrađenu opremu garanciju koju daje proizvođač te opreme.
Cena je sa PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

Planirani završetak radova je druga polovina 2021. godine.

Agencijska provizija 2%

Agent Nikola Kostadinović: 064/11-77-112


0/1000