pregled nekretnine ID: 344092
prodaja

47m² 179.000€
Beograd, Savski Venac, Centar (Savski venac), Brankova

Objavljen: 19.01.2024. / Izmenjen: 12.02.2024.


Tip: stan

Cena: 179000.00 EUR

Površina: 47.00 m2

Grad: Beograd

Opština: Savski Venac

Deo: Centar (Savski venac)

Ulica: Brankova

Sprat: 1

Spratnost: 2

Soba: 2.5

Prijavi problem  |  Pošalji na e-mail


Kontakt:

0652402114

Opis:

  • Uknjiženo
  • Telefon
  • Kablovska
  • Internet
  • Klima
  • Interfon

Salonski, dobro očuvan, funkcionalan, izvorno dvosoban stan, adaptiran u dvoiposoban, na odličnoj lokaciji: Brankova ulica nedaleko od Zelenog venca, na granici opština Savski venac i Stari grad.
Stan je uknjižen na 45m2, mereno 47m2. Nalazi se u dvorišnoj zgradi na 1. spratu. Trostrano je orijentisan prema unutrašnjim dvorištima, što ga čini izolovanim od buke.
Raspored je izuzetno funkcionalan - iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju i kupatilo. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju.
Visina plafona je 2.95 metara, spoljna stolarija zamenjena je PVC stolarijom, zamenjene su električne i vodovodne instalacije, na podovima su keramičke pločice i laminat. U stanu je urađena unutrašnja termoizolacija zidova kvalitetnim materijalima. Grejanje je na struju: dve inverter klime, električni radijatori, kaljeva peć sa ugrađenim elektro grejačima, mogućnost korišćenja TA peći. Troškovi na mesečnom nivou su minimalni.
Atraktivna lokacija, odlična pozicija i povezanost sa drugim delovima grada pružaju stanu višenamensku funkciju: stanovanje, poslovni prostor, klasično izdavanje ili izdavanje na dan itd.
Stan je uknjižen na vlasnika 1/1. Osim prodaje zainteresovani smo i za zamenu za uknjižen stan iste, ili slične strukture na Vračaru, ili na potezu Tašmajdan - Vukov spomenik.
Za dodatne informacije i dogovor o razgledanju nekretnine možete nas kontaktirati na navedeni broj telefona (poziv, sms, Viber), svakog radnog dana i subotom od 10 do 16 časova.
Molimo agencije da nas ne kontaktiraju. Hvala.






0/1000