Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina

04.02.2016. 14:57
Autor:

Prva srpska konferencija o razvoju nekretnina odžaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 19.02.2016.

Konferencija je posvećena diskusiji na temu kako razvoj nekretnina u Srbiji može više doprineti ekonomskom razvoju zemlje. Cilj ove konferencije je da poveže stručnjake i investitore u sektoru razvoja nekretinina sa svim relevantnim državnim, finansijskim i socijalnim akterima. Ova konferencija se organizuje u Grčkoj u poslednjih 16 godina i uspešno pokriva ključne teme koje se odnose na doprinos razvoju poslovanja u sektoru nekretnina, društvenom i ekonomskom prosperitetu zemlje. Više od 400 učesnika prisustvuje konferencijama.

Teme konferencije:

- Veliki infrastrukturni projekti: Uticaj na privredu i razvoj
- Novi urbani razvoj i infrastrukturni projekti u Beogradu
- Najveći izazovi u oblasti razvoja projekata nekretnina u Srbiji – Mišljenje investitora
- Poboljšanje poslovanja kroz regulatorne reforme i finansiranje projekata
- Poslovni i stambeni prostor
- Novi trendovi u razvoju sektora nekretnina Srbije
- Unapređenje pravnog okvira kroz reforme i iskustva
- Razvoj maloprodajnih parkova (retail park) i logističkih centara u Srbiji
- Poreski sistem u Srbiji i uticaj na poslovanje u oblasti nekretnina

Među govornicima koji su potvrdili učešće na konferenciji je Aleksandra Damnjanović, državna sekretarka Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Roman Klott, generalni direktor Atriuma, Ana Vuković, Generalni direktor za Grčku i Srbiju, Colliers i drugi.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ambasade Izraela u Srbiji. Sponzor konferencije je Atrium Consulting, podrška su GLP Values, BDO, Danos& Associates i Regus.

Generalni medijski sponzor je novinska agencija Tanjug.
Medijski sponzori su portali Građevinarstvo.rs i Mojkvadrat.rs.

O organizatoru

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, Tsomokos Group International ( TGI ) 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu . U tesnoj saradnji sa atinskom matičnom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, kako bi se kompanijama olakšalo ostvarenje poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji i lokalnim kompanijama koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.