Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

18.12.2018. 14:56
Autor:

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje Četvrte srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ koja će se održati u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine.

Izuzetna nam je čast da najavimo da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Zadovoljstvo nam je što će se na konferenciji obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su predstavnik Ambasade Izraela u Srbiji, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju kompanije AFI Europe, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Rita Lozinsky, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D., Mia Zečević, generalni direktor u kompaniji Novaston Asset Management, Ivana Rajković, pomoćnik direktora za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group, Joško Piteša, direktor operacija kompanije Immofinanz, Roman Klott, direktor kompanije Atrium Consulting, Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank, Milan Čojbašić, direktor za finansiranje nekretnina u kompaniji Intesa Leasing, Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic&Partneri i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u tokove imovine, investiciona pitanja, najnovije trendove shopping & retail centara, izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Imovina & infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva

Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina

Kreiranje održive budućnosti: benefiti energetske efikasnosti

Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl & šoping centara

Projektno finansiranje imovine & infrastrukture: izazovi i implementacija

Procena imovine: u svrhu obnove vrednosti

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije AIRPORT CITY BELGRADE, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., POSEIDON GROUP, NOVASTON ASSET MANAGEMENT, IMMOFINANZ, ERSTE BANK, INTESA LEASING, ATRIUM, NAI ATRIUM, STANKOVIC&PARTNERI.

Medijski partneri konferencije su novinska agencija TANJUG i BK TV a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, MOJ KVADRAT i BEO BUILD.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs
 

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.