Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

30.01.2020. 16:02
Autor:

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje Pete srpske konferencije o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“ koja se održava u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u utorak, 11. februara, 2020. godine.

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture je poprimila regionalni karakter te nam je veliko zadovoljstvo što ćemo 2020. godine imati prilike da ugostimo i govornike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Maayan Ben Tura, zamenica ambasadorke Izraela u Srbiji; Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Zuzana Hargitai, EBRD direktor za Zapadni Balkan; Stylianos Tsoktouridis, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D; Cem Sirin, član odbora kompanije Cem Botanik Montenegro; Milica Mitrović, pomoćnik direktora za upravljanje imovinom kompanije Poseidon Group; Miloš Babić, finansijski direktor kompanije Novaston Asset Management; Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic & Partneri; Boro Vujović, potpredsednik udruženja poslovanja nekretninama pri HGK i direktor Opereta Nekretnina iz Hrvatske; Leila Calić, generalni direktor kompanije Resido Montenegro iz Crne Gore; Filip Vučagić, partner u kompaniji Colliers International iz Hrvatske; Predrag Tešić, organizator BLIRE sajma u Banja Luci i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj komercijalnoj i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primene modela enegetske efikasnosti, pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće
Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu
Budućnost industrije ritejl & šoping centara
Poslovni primer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje
Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive
Standardi procene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije AIRPORT CITY, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., CEM BOTANIK MONTENEGRO, POSEIDON GROUP, ERSTE BANK, NOVASTON i STANKOVIĆ & PARTNERI.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, BEOBUILD, MOJ KVADRAT i E2 PORTAL.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.